Individuele oplossingen – Formaatsets

Van reserveonderdeel tot nieuw product

Individueel product of serie – wij ontwikkelen ook voor uw branche de optimale oplossing. Hierbij bieden wij u bij de fabricage van formaatsets dezelfde ondersteuning als bij transportwormen. Of het nu gaat om het ontwerp voor een nieuw product of de beschikbaarstelling van reserveonderdelen - wij staan u met raad en daad terzijde.

Wij fabriceren complete formaatsets voor vulinstallaties voor de drank-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie met de meest uiteenlopende afmetingen, geheel volgens ontwerp van de klant. De formaatsets bestaan uit transportwormen, sterwielen en componenten voor de productgeleiding.

Transportwormen worden, zoals op de voorgaande pagina's beschreven, exact afgestemd op de vorm resp. proporties van de flessen. Sterwielen kunnen compleet, 2-delig of voor zeer grote installaties ook uit segmenten worden samengesteld. De vorm en afmetingen van de componenten voor de productgeleiding worden specifiek op het project afgestemd en indien gewenst ook gefabriceerd met verwisselbare geleidingsstrips.

 

 


Individuele oplossingen

Vijf stappen naar de individuele kwaliteit

Een van onze ervaren toepassingsadviseurs kan u geheel vrijblijvend adviseren. Bij u of bij ons.

U stuurt ons uw CAD-gegevens, tekeningen of monsters.

Wij controleren de beschikbaar gestelde documenten, stellen de constructietekening op, werken een offerte uit voor de realisatie en ontwikkelen in nauw overleg met u een optimale oplossing.

Wij fabriceren uw formaatset volgens de hoogste kwaliteitsnormen met betrekking tot materiaalinkoop, productie en controle.

Leveren van de nieuwe prefab onderdelen na een korte productiefase en nauwkeurige kwaliteitscontrole