Kwaliteitsmanagement

Vertrouwen scheppen conform DIN ISO 9001:2015

Kwaliteitsmanagement - wij verstaan daaronder niet alleen maar strikte kwaliteitsborging met betrekking tot onze productie. Kwaliteitsmanagement betekent voor ons veeleer ook de eigen verantwoordelijkheid van alle medewerkers in alle bedrijfssectoren.

Zo wordt van elk geproduceerd product gecontroleerd of het correct uitgevoerd is, voordat het wordt geleverd. Hierbij staan niet alleen onze medewerkers van de kwaliteitsborging in voor de correctheid van materiaal, hoeveelheid, maten en toleranties. Maar elk werkstuk wordt bovendien vooraf conform het vier-ogen-principe aan een dubbele inspectie onderworpen.

„Wij garanderen elke klant een uitstekende kwaliteit. Om deze te waarborgen hebben wij een kwaliteitsmanagementsysteem geïntroduceerd dat continu wordt geoptimaliseerd. Kaizen - het proces van permanente verbetering wordt ook bij ons toegepast“, aldus Stefan Dehnert, hoofd techniek bij Murtfeldt. In het kader van de zelfcontrole van de werknemers is elke medewerker van een productiecentrum verantwoordelijk voor het uitvoeren van een kwaliteitscontrole, zodra hij zijn aan de order gerelateerde bewerking heeft uitgevoerd. Door zijn handtekening bevestigt hij en de controlerende collega dat de uitvoering correct is.

Bij technisch bijzonder veeleisende producten voeren medewerkers van de kwaliteitsborging op verzoek van onze klanten bovendien een complete eindcontrole en documentatie uit.


Kwaliteitmanagementscertificaten

Hier kunt u de certificaten downloaden. Klik op de linkhieronder. Om het downloaden voor te bereiden. Let op onze downloadtip aan de rechter kant van dit scherm.
Het Mata Team helpt u graag verder met uw technische  vragen.

Download PDF file


Toleranties voor de verspanende bewerking

Hier kunt u informatie over de toleranties voor de verspanende bewerking van kunststoffen downloaden. Klik daartoe op de onderstaande link. Let a.u.b. ook op onze downloadinstructie, die u in de rechterkolom op deze pagina vindt.

Bij vakspecifieke vragen helpt het Murtfeldt team u graag verder.