Filosofie

Wat iemand werkelijk bezit is datgene wat in hem zit.

Alles onder controle – de wereld van Mata

Klanten kennen ons als betrouwbare partner met betrekking tot industriële kunststoffen. En koppelen aan de naam Mata vaak begrippen als betrouwbaarheid, soliditeit, welwillendheid en collegialiteit.

Mensen staan voor ons in het middelpunt van ons handelen: zakenpartners, klanten, leveranciers en medewerkers. De klant is onze werkgever; het is onze hoofdtaak hem tevreden te stellen.

Hierbij bouwen wij op jarenlange partnerschappen. Misschien is het net deze solide geest die in al onze producten leeft.

 

Verantwoordelijkheid op alle gebieden

Wij hebben bij ons werk niet alleen oog voor klanten en medewerkers, maar ook voor ons milieu. Wij richten onze planning en handelingen volledig op een spaarzame en zorgzame omgang met de grondstoffen. Voor ons is een complex energie- en recyclingconcept een verplichte voorwaarde om onze groene wereld met een goed geweten aan volgende generaties te kunnen doorgeven.

Innovatie en traditie

Als meer dan 50 jaar geleden boekte Mata een groot succes met de introductie in Nederland van Werkstoff "S"® groen. Met dit merk, dat momenteel nog steeds tot de kern hoort, legden wij de basis voor een succesvolle toekomst. De blik naar voren en de investeringen in research en ontwikkeling, waaruit veel richtinggevende innovaties voortkwamen, hebben Mata decennialang een positie als marktleider gewaarborgd.